Ingyenes szállítás 250 RON fölött!
07-44-539-915 szekelyjatekok@gmail.com
IMG-LOGO
ICON !
Termék Db. Ár Összeg(RON) Törlés
IMG-PRODUCT
IMG-PRODUCT
IMG-PRODUCT


RON


Korosztály: 5 év

Leírás

A Székely Szórakó társasjátékkal a gyerekek és felnőttek egyaránt játékosan tanulhatják meg a rovásírás ábécé számtalan betűjét vagy fejleszthetik magasabb szintre a tudásukat.
A gyerekek megismerkedhetnek a betűk csodálatos világával és az önálló szóalkotás örömével! A nagyobbak megízlelhetik a székely szavak ízes kifejezéseit, mind pl. málnapásztor, hidegló, pityóka stb., miközben megtanulják a rovás betűit is.
Grafikákkal, karikatúrákkal ellátva színesebbé válik a játék, segít megismerni és felismerni a betűk alakját. A társasjáték fokozatosan vezet be a rovásírás rejtelmeibe. A megszerzett tudás ismétlése és továbbfejlesztése kártyákkal gyakorolható.
A Székely Szórakó három nehézségi fokozatú játékot tartalmaz egymagában: 1. játék: táblán kirakható szavak, 2. játék: rajzzal illusztrált kártyákon a betűk beillesztése, 3. játék: rejtvényes kártyák, ahol kérdések vagy meghatározások megoldását kell kirakni.
A játék célja, hogy a rovásírás iránt érdeklődők önfeledt, vidám játék során ismerkedjenek meg a rovásírás ábécé betűivel és azok helyes használatával.
A társasjáték 2-6 játékos részére ajánlott!

Letölthető szabályzat
Székelyjátékok
Created by Swapon-Group
2019